Conference Program

or Show program on narrow layout

2018-05-28 15:00:00 Opening ceremony - Plenary Session I. in Plenary
2018-05-28 16:30:00 Coffee Break
2018-05-28 17:00:00 Identification, modeling and simulation of processes and systems I. in A
2018-05-28 17:00:00 Theory and application of control systems I. in B
2018-05-28 17:00:00 Engineering application of informatics I. in C
2018-05-28 17:00:00 Emerging technologies in power electronics I. in Small
2018-05-29 09:00:00 Plenary Session II. in D(A+B)
2018-05-29 10:00:00 Coffee Break
2018-05-29 10:30:00 Identification, modeling and simulation of processes and systems II. in A
2018-05-29 10:30:00 Theory and application of control systems II. in B
2018-05-29 10:30:00 Geoinformatics and applications in C
2018-05-29 14:00:00 Fractional Calculus and Control Systems in A
2018-05-29 14:00:00 Intelligent embedded systems and instrumentation and Internet of Things (IOT) I. in B
2018-05-29 14:00:00 Theory and application of control systems III. in C
2018-05-29 14:00:00 Steering Commitee Meeting in Small
2018-05-29 15:30:00 Coffee Break
2018-05-29 16:00:00 Automation, mechatronics, robotics I. in A
2018-05-29 16:00:00 Intelligent embedded systems and instrumentation and Internet of Things (IOT) II. in B
2018-05-29 16:00:00 Emerging Technologies in Power Electronics and Transportation in C
2018-05-29 16:00:00 Engineering application of informatics II. in Small
2018-05-29 17:30:00 Automation, mechatronics, robotics II. in A
2018-05-29 17:30:00 Theory and application of control systems IV. in B
2018-05-29 17:30:00 Measurement, sensors, monitoring and diagnostic systems II. in C
2018-05-30 09:00:00 Plenary Session III. in D(A+B)
2018-05-30 10:00:00 Coffee Break
2018-05-30 10:30:00 Automation, mechatronics, robotics III. in A
2018-05-30 10:30:00 Poster Session B in B
2018-05-30 10:30:00 Poster Session C in C
2018-05-31 09:30:00 Measurement, sensors, monitoring and diagnostic systems I. in A
2018-05-31 09:30:00 Theory and application of control systems V. in B
2018-05-31 09:30:00 Engineering education in Control and Computer systems II. in C
2018-05-31 11:00:00 Conference Closing Ceremony - Best Paper Awards in Plenary
Show all sessions
Date/start: 2018-05-30 10:30:00 Poster Session C (in C)
Section(s): Measurement, Modelling, Automation, Embedded Systems, Control Systems, Information Systems, Engineering, Production, Education, Fractional Calculus, Smart Grid, Power Electronics, Sustainable Energy, Trasportation, Geoinformatics, Mining
Chairman: Mercorelli, Paolo, Co-chairman: Tichy, Tomáš
10:30 (5 min.)
László Árvai, Dezső Vass, Dénes Perényi: Organisational Life Assistant – How an IT system can help for the ageing society
Presenter(s): Árvai, László
10:35 (5 min.)
Alexandru Nicolae Tudosie: Mathematical Model of a Two-Spool Jet Engine with Coolant Injection into the Compressor
Presenter(s): Popescu, Dan
10:40 (5 min.)
Alexandru Nicolae Tudosie: Embedded Control System for an Aircraft Two-Spool Jet Engine with Coolant Injection into the Compressor
Presenter(s): Selisteanu, Dan
10:45 (5 min.)
Fanni Rankl, Csaba Magyar, József Halász, Tamás Orosz: SAP Screen Personas Applications for Post-implementation Business Requirements
Presenter(s): Magyar, Csaba
10:50 (5 min.)
László Czap, Zhao Lu: Modelling the Tongue Movement of Chinese Shaanxi Xi'an Dialect Speech
Presenter(s): Pinter, Judit Maria
10:55 (5 min.)
Josef Cernohorsky, Pavel Jandura, Pavel Rydlo: Real time ultrawideband localisation
Presenter(s): Cernohorsky, Josef
11:00 (5 min.)
Krzysztof Pytel, Malgorzata Piaskowska - Silarska, Wiktor Hudy, Stanisław Gumuła, Henryk Noga, Wojciech Kulinowski: Analysis of the possibility of reducing the amount of pollution using photovoltaic systems
Presenter(s): Pytel, Krzysztof
11:05 (5 min.)
Wiktor Hudy, Krzysztof Pytel, Malgorzata Piaskowska - Silarska, Stanisław Gumuła, Henryk Noga, Wojciech Kulinowski: Energy and economic analysis of the relationship between the intensity of solar radiation and air pollution
Presenter(s): Pytel, Krzysztof
11:10 (5 min.)
Vojtech Veselý, Ladislav Körösi: Novel approach to robust PI controller design with state derivative feedback for linear uncertain systems
Presenter(s): Körösi, Ladislav
11:15 (5 min.)
Piotr Suliga, Tomasz Wrona: Microlens array calibration method for a light field camera
Presenter(s): Suliga, Piotr
11:20 (5 min.)
Michal Márton, Ľuboš Ovseník, Ján Turán, Michal Špes, József Vásárhelyi: Possibility of increasing availability of FSO/RF hybrid system with implementation of helix antenna for 5.2GHz
Presenter(s): Márton, Michal